Αργιθέα σεισμός: επείγουσα ανακοίνωση

Αυτοψίες κτιρίων ως προς την καταλληλόλητα προς χρήση θα γίνουν την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στους οικισμούς του Δήμου Αργιθέας.

Οι αυτοψίες θα πραγματοποιηθούν από έξι επιτροπές του Υπουργείο Υποδομών και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών.

Από το Δήμο Αργιθέας καλούνται όλοι οι αιτούμενοι αυτοψίας επί των ιδιοκτησιών τους, τις συγκεκριμένες μέρες, να παραβρίσκονται στις ιδιοκτησίες τους ώστε να διευκολύνουν το έργο της επιτροπής.

Εξυπακούεται ότι οι μη παριστάμενοι θεωρούνται ότι παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους.

Επίσης καλούνται οι αιτούμενοι φορείς (Ενοριακές Επιτροπές και Ι. Μονές) να παρίσταται στις αυτοψίες, σύμφωνα με τα αιτούμενα.

Ο δήμος Αργιθέας θα οργανώσει τις μετακινήσεις των συνεργείων του Υπουργείου και θα διευκολύνει τις αυτοψίες των υπαλλήλων του Υπουργείου.

Επίσης καλούνται οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων να διευκολύνουν τους δημότες και να ακολουθούν τις  οδηγίες της ΔΑΕΦΚ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: σε εργάσιμες μέρες και ώρες

  1. Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργιθέας (Δημαρχείο Βραγκιανών) τηλ. 2445 3 50300
  2. ΚΕΠ Ανατολικής Αργιθέας (Πετρίλια) τηλ. 24450 31621
  3. Δημοτικό κτήριο Αγορασιάς (Ανθηρό) τηλ. 2445 3 50417

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

https://www.dimosargitheas.gr/el/blog/aytodioikisi/1153-odigies-pros-tous-katoikous-tis-argitheas-pou-oi-oikies-tous-epligisan-apo-to-seismo-tis-31is-avgoystou

http://www.yas.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 2 34 5 6 7 8 9 10