Υποδεχόμαστε με χαρά τους ταξιδιώτες της Υγείας

«Ταξιδεύουμε για την Υγεία» στα Βραγκιανά του Δήμου Αργιθέας

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» μετά από την δράση του δήμου «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που υλοποιεί, επισκέπτεται το Δήμο Αργιθέας (Βραγκιανά) για να προσφέρει δωρεά υπηρεσίες υγείας το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018.

Η ομάδα δράσης του Ομίλου θα αποτελείται από 10 ιατρούς καθώς και 18 εθελοντές από το νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Γυμνασίου Βραγκιανών, που έχει παραχωρηθεί από το δήμο και θα διαμορφωθεί κατάλληλα από το τεχνικό προσωπικό του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Η αποστολή περιλαμβάνει τις εξής ειδικότητες ιατρών: Ακτινολόγος, Γυναικολόγος, Δερματολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Οφθαλμίατρος, Παθολόγος, Ρευματολόγος, ΩΡΛ.

Θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις: Υπερηχογράφημα σώματος, Γενικές εξετάσεις αίματος, Καρδιογράφημα, Triplex καρδιάς, Pap test.

Συγχαίρουμε την αξιέπαινη προσφορά των εθελοντών Γιατρών, Νοσηλευτών και Διοικητικού προσωπικού του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, για τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίας υγείας.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και ιδιαίτερα την εθελοντική ομάδα που ενέταξαν στο πρόγραμμά τους την απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή μας όπου οι ελλείψεις στον τομέα της υγείας περισσεύουν.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η αλληλογραφία μεταξύ δήμου και Ομίλου ΥΓΕΙΑ καθώς και οι απαραίτητες άδειες που έπρεπε να δοθούν από τις τοπικές υπηρεσίες.

 

Επιστολή - αίτημα του Δημάρχου στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ

Απάντηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στο αίτημα του Δημάρχου

Επιστολή του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Αίτημα του δήμου για άδεια επίσκεψης στην 5η ΥΠΕ

Απάντηση – έγκριση της 5ης ΥΠΕ

Αρχική επαφή και διαβούλευση (non paper)

Δημοσίευμα δήμου Αργιθέας

Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας

 

1 2 34 5 6 7 8 9 10